Kläder för alla

Click here to edit subtitle

Blog

Hur du känner igen en dålig frisör

Posted by [email protected] on

 

Om du någonsin har haft oturen att få håret gjort av en dålig frisör är det förmodligen något som du skulle vilja glömma. Med så många frisörer i Stockholm finns det utan tvekan en skälig andel av dåliga frisörer i salonger över hela staden. Problemet är att det ofta är svårt att avgöra om frisörer är dåliga tills det är för sent. Det är därför när någon hittar en bra stylist, de stannar hos dem i åratal. För att undvika en dålig frisör i Stockholm, är det bäst att fråga runt innan du bokar en tid. Någon som är villig att personligen intyga att en bra stylist är värt en chans. Be dina vänner, särskilt sådana som alltid har bra hår. Om de har bra hår är det mycket troligt att deras stylist kan göra detsamma för dig. Dina vänner kommer också att berätta om salonger och frisörer i Stockholm som du bör undvika.

 

För att hjälpa dig i din strävan att undvika en dålig hårerfarenhet, är följande en lista över egenskaper kommer att varna dig och hjälpa dig att identifiera dåliga frisörer i Stockholm.

 

•De gör vad du vill: Ja, kunden har alltid rätt, men bra stylister åtminstone kommer att göra förslag om de tror att dina förväntningar inte är realistiska för du nya skär eller stil.

 

•De inte lyssna: bra stylister i Stockholm alltid lyssna noga. Om du upptäcker att din stylist bara gå igenom hela proceduren och inte riktigt lyssnar på dina instruktioner, kan sedan du leta efter en annan stylist.

 

•De brist på kunskap: det finns en skillnad mellan erfarenhet och kunskap. Bara för att en frisör kan vara nya betyder inte att de saknar kunskap. Se upp för stylister de är obekanta med din hårtyp av typ av klipp som du begär.

 

•De är försenade: bra stylister i Stockholm är alltid i tid. De får också dina möten i den tilldelade tid slot. Om du befinner dig ständigt väntar, även om du kommit på tid, är oddsen stylist tar längre tid än normalt på håret också.

 

•Brist på fokus: det finns inget värre än att sitta i stolen som din frisör skvaller med sina motparter och knappt säger ett ord till dig.

 

•De inte säga något: bra stylister i Stockholm utbilda sina kunder genom att förklara för dem vad de gör för att deras hår. De berätta för dem om de produkter de använder och skulle föreslå för sitt hår.

 

•De har en attityd: det finns inget värre än en frisör med en attityd. De kan lätt förstöra din dag.

 

•De är påträngande: bra stylister i Stockholm är inte påträngande. Påträngande stylist försöker ofta ge dig nedskärningar eller stilar de gillar och oroar nödvändigtvis ditt bästa för ögonen. De försöker också att sälja din produkt från frisörsalongen. Artigt att göra förslag är en sak, men driver en produkt kan vara obehagligt.

 

 

Categories: None